alamat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alamat

  • Sesah milari alamat anu kahutang.
  • alamat can apal kepala ngeunah haneut-haneut.
  • Mang dudy biasana teu apalalamat tiasa di bantu kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • alamat :basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:lokasi

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.