album

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

album

  • Poto penting sok dilebetkeun dina albeum.
  • Album cenná ngeunah diinget kepala haneut-haneut tiasa miluan.
  • Mang Uut biasana miluan buka album saat kuliah sarè kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • album : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:kenangan

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.