ali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ali

  1. kecap basa Arab nu hartina dimulyakeun;
  2. jenengan hulafaurrosidin ka opat, sok disebut Sayyidina Ali.
  3. bengker ramo leungeun jelema nu jadi perhiasan, cingcin.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.