alias

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alias

  • Ngaran samaran disebut alias dina karate.
  • Alias ngeunah diinget persaudaraan.
  • Kang Asép biasana dagang judi alias togel kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • alias : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:samaran

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.