alit

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

alit

  1. leutik; henteu gede

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan