aljabar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

aljabar

  • Seueur warga sakola di Jawa Barat anu ngadu’a kana topik aljabar.
  • Aljabar nges diplajarin baik baik.
  • Pak guru Asép biasana jago aljabar ngajar keun ti soré kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • aljabar : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:pecahan aritmatika

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.