alkohol

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alkohol

alkohol

  • mangrupa inuman atawa cairan nu bisa nyababkeun mabok.

Tingkata basa[édit]

  • alkohol : basa serapan
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • alkohol: baruda SMP ayeuna geus loba nu nyobaan nginum alkohol.
  • alkohol: Toni meuli alkohol di apoték jang ubar.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.