allap alap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

allap alap

  • Manuk peregrine pisan ditéang sanggeus.
  • Allap alap ngeunah diinget tiasa saré.
  • Mang Alăn biasana dagang allap alap jeng Éuis ti soré kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • Allap alap : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:burung pemangsa

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.