almenak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

almenak

(file)
  • asal kecap tina basa Arab, Almanak; miboga harti nu sarua jeung kalender, daftar tanggal, poé, bulan, jeung taun.
  • Pelong almenak, ayena tanggal sabaraha?
  • Ceu Tini gaduh almenak alus bawa carogéna ti Bandung.

Tingkatan basa[édit]

  • Kalender: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.