alpukah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alpukah

  1. pokal, inisiatif: Alpukah saha nepi ka bisa ngumpulkeun duit sakitu réana pikeun ngadegkeun masjid?
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.