alpuket

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alpuket

(file)
  • salah sahiji ngaran buah nu bentukna hampir sarua jeung jambu batu tapi leuwih gedé; sikina gedé pisan jeung dagingna babari uduh jiga gedang; biasana dipake keur bukur sirop.
  • Pamajikan abi mah teu reseup alpuket.
  • Hayu urang nyieun jus alpuket, meuli mah sok mahal.

Tingkatan basa[édit]

  • Alpuket: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.