alum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

alum

  1. mesum, riuk.
    Ku naon Pa Anu mani alum kitu semu nu ngandung kasusah beurat pisan?
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.