alus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

alus

alus

  • kecap sipat anu hartina euweuh cacatna, sasuai jeung haté

Tingkata basa[édit]

  • alus : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • alus: Baju nu meunang meuli ti toko meni alus pisan katinggalina.
  • alus: Joni mah tulisanna alus, siga lain tulisan lalaki.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.