aman

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

aman

aman

  • bebas taya halangan/bahaya atawa taya pikasieuneun.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • aman: warga Indramayu nu deukeut Kilang Minyak dititah ngungsi ngarah aman.
  • aman: wilayah nu aman nyaéta kahayang kabéh jelema.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.