aman

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

aman

  • bebas taya halangan/bahaya atawa taya pikasieuneun.
  • Warga Indramayu nu deukeut Kilang Minyak dititah ngungsi ngarah aman.
  • Wilayah nu aman nyaéta kahayang kabéh jelema.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.