amanat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

amanat

amanat

  • pesen atawa paréntah, titipan.

Tingkata basa[édit]

  • amanat : basa serapan
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • amanat: Pembina upacara keur méré amanat jang siswa.
  • amanat: Tita meunang amanat ti almarhum indungna, sangkan ulah jadi manusa nu sombong.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.