ambéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panyambung [su]

ambéh

  1. abéh, sangkan, supaya, ngarah: Maké sabun mandi téh ambéh bersih; lemesna supados.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.