ambat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ambat

  1. sambat, ngambat, mamawa ngaran batur, majarkeun ngilu ngalampahkeun kajahatan: Ngarah teu beurat teuing hukumanana, sakitan téh ngambat ka nu séjén.