ambek

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ambek

  • rarasaan nu teu genah atawa budi jelema nu ngomong teu saperti biasana.
  • Kuring ambek ka manéhna.

Tingkatan basa[édit]

  • ambek : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.