ambeu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ambeu

  • kecap pagawéan jang ngarasakeun bau liwat irung.
  • Lamun keur pilek, urang biasana teu bisa ambeu.

Tingkatan basa[édit]

  • ambeu : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.