ambon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ambon

  1. asal kecap tina Ambwan;
  2. hayang kaangken ku nu ngéwa ka urang, ngahadéan jelema nu ngéwa ka urang tapi teu dilayanan, bogoh sapihak tungtungna éra sorangan;