amleng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

amleng

  1. robahan tina ambleng (basa lisan).
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.