amlongan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

amlongan

  1. jareblog, tur cai nguyumbang: Jalan ka B kacida goréngna, dina usum ngijih sok amlongan.