ampeg

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ampeg

  1. mengi, pilek;
  2. beurat ngeusi, sabalikna tina ngoléang.
Sinal de igual.svg Sinonim
  1. bengék
  2. mengi
  3. asma
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.