ampil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ampil

  1. sarupaning unak-anik nu dibawa ku pangéran jeung pangawalna; misalna: pedang, tumbak jsté.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.