ampléh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ampléh

  1. anggar, tempat paranti nyorén pendok. ngampléh, ngaplék: Gelungna ngampléh.