amplop

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

amplop

amplop

  • wadah tina kertas.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • amplop: Fauzi méré duit ka barudak maké amplop.
  • amplop: Duit nu simpen dina amplop leutik biasana disebut angpau.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.