amplop

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

amplop

  • wadah tina kertas.
  • Fauzi méré duit ka barudak maké amplop.
  • Duit nu simpen dina amplop leutik biasana disebut angpau.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.