amprok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

amprok

(file)
  • papanggih jeung jelema teu kahaja.
  • Dudi amprok jeung Tia di stasiun Cicalengka.

Tingkatan basa[édit]

  • amprok : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.