amuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

amuk

  • kecap pagawéan ambek nu dibarengan jeung sagala ngaruksak barang nu deukeut.
  • Nu maling di pengkolan beungeutna getihan, kana amuk masa.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.