amuk-amukan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

amuk-amukan

  • unggal-unggal kali ngamuk.
  • Budak amuk-amukan sangkan teu dibeulikeun sapédah.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.