anéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

anéh

  • teu saperti siga biasana.
  • Aya nu anéh dina paripolah jelema éta.
  • Anéh pisan asa kakara ningali aya imah siga kitu!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.