anéka

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap bilangan [su]

anéka

  • sagala rupa, rupa-rupa.
  • Warga Bandung mah resep ngadamel anéka jajanan tradisional.
  • Anéka kue ti berbagai daerah nuju dipamerkeun dina tekas.

Tingkatan basa[édit]

  • anéka : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.