anatomi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

anatomi

  • élmu nu ngabahas susunan jeung wujud mahluk hirup.
  • Asa horéam mun geus asup kelas anatomi pasosoré.
  • Ujian anatomi manusa teu pati hese keur Mawar mah.

Tingkatan basa[édit]

  • anatomi: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.