anca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

anca

  1. laun, alon, teu gancang (dina nabeuh gamelan, leumpang, maca jsté.).
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.