ancal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ancal

  1. ancal-ancalan, arang kénéh, tacan anjrah: Jeruk téh mahal kénéh, da kakara ancal-ancalan;
  2. henteu padeukeut: Di daérah Banten Kidul lembur-lembur téh ancal-ancalan.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.