ancer

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ancer

  1. ancer-ancer, panglelebah waktu, jumlah jsté.: Kapareumnakeun bulan Sawal urang paké ancer-ancer meresihan budak; Urang kieu baé ancer-ancerna mah nyusun bahruteng téh atuh.