anclom

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

anclom

  1. asup kana barang éncér: Acan gé anclom useupna, geus disamber mantén ku gabus; Mihapé sisir jeung minyak, bisi kaancloman leungeun; mihapé pikir jeung niat, bisi kaangsonan deungeun (sisindiran).
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.