anco

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

anco

  1. ancoan, ajang, sadiaan, keur, pikeun: Ulah dicarokotan kuéh téh, ancoan sémah (diancokeun keur semah); lemesna cawis.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.