ancrub

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ancrub

  1. turun ka cai: Ceuk nu boga balong, "Ulah waka ancrub, caina gedé kénéh!";
  2. milu kana (harti injeuman), ancrub kana widang politik, kasenian jsté.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.