andarawang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

andarawang

  1. andarawang-andareweng, keukeuh-peuteukeuh mawa karep sorangan: Ulah andarawang-andareweng kitu, kudu nurut ka kolot!
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.