angah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

angah

  1. angah-éngéh, kecap asal alangah-éléngéh.
  2. angah-ongoh, seuri bari katémbong huntu.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.