anggap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

anggap

  • kecap pagawéan jang nempo hiji hal ngeunaan
  • Anggap wéh dunya mah ngan kaulinan hungkul!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.