anggar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

anggar

  • olahraga anu mintonkeun adu colok atawa nyodok pedang nu tungtungna lencop pisan.
  • Anggar kaasup sababaraha cabang olahraga anu dipintonkeun dina Olimpiadé taun ieu.
  • Pa Hérman baheula katelah jadi palatih anggar di Malaysia.

Tingkatan basa[édit]

  • anggar: basa serapan Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.