angger

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Sunda[édit]

Kecap barang [su]

angger

  • Tetep, teu barobah
  • ari jelema bodo téh nyaéta jelema nu geus nyaho kana kasalahanana ngan angger we dilakonan kénéh.
  • ti bihari nepika kiwari jalan didieu mah angger wé kieu, tong boro diaspal di balai gé heunteu.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.