anggo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

anggo

  • paké, anggé.
  • Papakéan nu tos lami aya di lomari, geura anggo kabujeng sararempit.
  • Saéna upami ka ondangan téh nganggo acuk naon?

Tingkatan basa[édit]

  • anggo: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.