anggota

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

anggota

  • babagéan tina awak atawa badan jelema.
  • jalma anu kaasup kana hiji golongan (parkumpulan atawa paguyuban)
  • Kuring rék daptar jadi anggota hiji komunitas.
  • Ramo téh nyaéta anggota tina leungeun.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.