anggur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

anggur

  • ngaran bubuahan anu baruleud rarangeuyan laleutik
  • inuman tina cai anggur
  • Kuring lamun meuli buah, pasti meuli buah anggur.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.