angin

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

angin

  • gerak hawa tina daérah tekanan tinggi ka daérah tekanan rendah.
  • Angin kuat nabrak tangkal badag.
  • Arah angin darat anu ngarah ka laut seueur dianggo ku nelayan pikeun lalayaran.

Tingkatan basa[édit]

  • angin : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.