angkeub

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

angkeub

  1. ceudeum; medem; haleungheum; poék siga rék hujan.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan