angkir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

angkir

  1. ngangkir, ngala, sina datang: Geura ngangkir indung-beurang atuh, bisi kaburu brol.