anjog

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

anjog

  1. Nepi ka anu dituju (dimaksud).
Sinal de igual.svg Sinonim
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.