anjog

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

anjog

  1. Nepi ka anu di tuju (di maksud).
Sinal de igual.svg Sinonim